Diharapkan dengan Bantuan penawaran pakej pelan data dan peranti yang lebih berpatutan kepada pelajar mampu memberikan persekitaran pembelajaran yang kondusif bagi sesi pengajaran dan pembelajaran (PDP) secara dalam talian.

  1. Celcom

Celcom XPAX 35 – #Pendaftaran prepaid di blue Cube CELCOM yang berdekatan. #Pelajar perlu membawa bersama kad penngenalan dan kad pelajar atau surat tawaran kemasukan pelajar ke IPT sebagai dokumen pengesahan.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi CELCOM Careline di 1111 atau 019-6011111

2.Maxis

#Tawaran (Postpaid) hanya terbuka kepada pelajar berusia 18 hingga 25 tahun sahaja.

#Boleh Mendaftar di Maxis Centre yang berdekatan dengan membawa kad pengenalan dan kad pelajar atau surat tawaran kemasukan pelajar ke IPT.

#Sebarang pertanyaan boleh hubungi Customer Care Maxis 1800 82 1123

3.Digi

  • Pakej pelan data jalur lebar (Postpaid)

#Pendaftaran secara dalam talian dengan melayari : https://digibiz.ipage.com/mohebb-kb atau https://digibiz.ipage.co/mohebb-maficomm. Salinan dokumen sokongan tang diperlukan adalah kad pengenalan dan kad pelajar / Surat Tawaran kemasukan ipt serta kad kredit/debit bagi pembelian modem (Jika Terlibat)

#Pelajar juga boleh mengunjungi mana-mana cawangan Digi Store / Digi store Express untuk pendaftaran.Perlu membawa bersama kad pengenalan dan kad pelajar / surat tawaran kemasukan pelajar ke IPT sebagai dokumen pengesahan.

  • Pakej pelan data (Prepaid) -Pendaftaran boleh dibuat di mana-mana cawangan Digi Store / Digi store Express atau secara dalam talian dengan melayari https://bit.ly/2jki5jn .Perlu membawa bersama kad pengenalan dan kad pelajar / surat tawaran kemasukan pelajar ke IPT sebagai dokumen pengesahan..Sebarang pertanyaan boleh hubungi 016-2211800.

4.UNIFI

TM (Unifi Mobile)

#Postpaid – Pendaftaran secara dalam talian https://unifi.com.my/studentpack (Bermula 23 NOVEMBER 2020) atau pendaftaran di TM point yang berdekatan.

#Prepaid – Pendaftaran di TM Point yang berdekatan atau melalui aplikasi Mobile@unifi. Sebarang pertanyaan boleh hubungi https://unifi.com.my/support/contact-us

5.ACER

Please visit : https://store.acer.com/en-my/promotion/students

or for more info https://grgo.page.link/bcvkz

6.Apple online store

#Pendaftaran boleh dibuat secara dalam talian : Education – Higher Education – Apple (MY)