100 Reach program sept 2023 Intake

 RM1500/STUDENT*kerja berpasukan untuk capai 100 orang pelajar*apabila capai 100 orang nilai komisen seorang pelajar RM1500

Sila baca dengan teliti syarat-syarat menjadi EJEN

 1. Hanya warganegara MALAYSIA sahajaboleh menjadi agen pengambilan pelajar berdaftar;
 2. Jika didapati terdapat perkara yang mencurigai mengenai nama pelajar yang dibawa.Pihak institut berhak untuk menolak permohonan komisen pelajar tersebut.
 3. Ejen perlu/wajib mengisi borang pendaftaran pelajar secara online melalui link yang disediakan–> https://ans.edu.my/pendaftaran-dibawah-ejen/.kegagalan mengisi borang tersebut akan menyebabkan pelajar tersebut tidak dikira untuk pembayaran komisen.
 4. Kesemua pelajar yang dibawa melalui ejen sekiranya berhenti dalam tempoh kurang dari pada dua semester pembayaran komisen tidak akan dibuat dan dikira terbatal
 5. Pembayaran komisen akan dibuat selepas DUA semester dari tarikh pelajar mendaftar.serta tiada tunggakanyuran dari pelajar tersebut.
 6. Berikut adalah cara pembayaran KOMISEN MENGIKUT kategori.Sekiranya membawa kurang dari 100 orang pelajarpembayaran akan dikira mengikut program yang diambil iaitu Bachelor(RM1000),Diploma(RM800),Foundation(RM400) bagi setiap pelajar yang dibawa.Manakala sekiranya membawa 100 atau lebih orang pelajar pembayaran akan dikira sama sebanyak (RM1500/Pelajar) tanpa mengira program.
 7. Cara serta jumlah pembayaran komisen adalah mengikut kelulusan Ketua Eksekutif Inst.Teknologi A.N.S akan dikemas kini dari masa ke masa.
 8. KAKITANGAN/keluarga INST.TEKNOLOGI A.N.S tidak dibenarkan untuk menjadi EJEN Pelajar.
 9. Bayaran pendahuluan sebanyak RM200/pelajar akan dibuat selepas 3 minggu kelas bermula kepada ejen.

Mendaftar menjadi ejen Institut Teknologi A.N.S Johor Bahru secara automatik bersetuju dengan syarat seperti yang tertera.

  Agent detail